Kesän 2019 uutuuslaji – multigolf

MultiGolfPark on uusi Suomessa kehitetty lähiliikuntakonsepti, joka yhdistää frisbeegolfin, puistogolfin ja futisgolfin yhdeksi kokonaisuudeksi. MultiGolfParkin avulla lähiliikunta-alueesta saa irti kolminkertaisen harrastuspotentiaalin, sillä yksi rata luo harrastusmahdollisuuden kolmelle lajille. MultiGolfPark tarjoaa perheille matalan kynnyksen liikuntapaikan, joka ei vaadi juuri valmistautumista.

MultiGolfPark-radalla voi harrastaa frisbeegolfia, puistogolfia ja futisgolfia samaan aikaan, sillä golfreikä ja frisbeegolf-maalikori on yhdistetty. Väylät ovat perinteisiä frisbeegolf- ja golf-väyliä lyhyempiä, joten ne palvelevat kaikenikäisiä liikkujia. Multigolf soveltuu hyvin myös liikuntarajoitteisille. MultiGolfPark on perheliikuntapaikka parhaimmillaan: se tuo sosiaalisen ja kilpailuhenkisen aktiviteetin kaikkien saataville.

”Multigolf on meille tämän kauden kovin juttu. Olemme kehittäneet konseptin siihen vaiheeseen, että keräämme asiakkailtamme palautetta viime vuonna asennetuista radoista. Vastaanotto on ollut innostunut. Luulen, että multigolfista voi tulla yhtä suuri ilmiö kuin päälajistamme frisbeegolfista. Isompikin Keski- ja Etelä-Euroopassa, missä maata on käytettävissä vähemmän kuin meillä Pohjoismaissa. Multigolf puhuttelee paljon suurempaa joukkoa jalkapallo- ja golf-kytköksensä ansiosta.”, toteaa MultiGolfPark-konseptin kehittäneen Spin18 Oy:n tuotepäällikkö Erno Väyrynen.

Parhaiten MultiGolfPark soveltuu helppokulkuiseen puistoympäristöön. Kumpuileva maasto tekee pelaamisesta mielenkiintoista. Multigolf-radan voi kuitenkin perustaa jopa kokonaan avoimelle ja tasaiselle alueelle, ja lisätä pelaamiseen haastetta keinotekoisin estein.

Jokaisen yksittäisen lajin pelaamisen lisäksi voit ottaa kolmen lajin haasteen: kuka hallitsee kolmen lajin yhdistelmän parhaiten?

Tervetuloa tutustumaan tarkemmin Sportec- ja Kuntamarkkinat-messuilla 2019!

Takaisin artikkelien etusivulle